Al nostre espai trobaràs activitats regulars, tallers, espectacles i xerrades de Dansa, Salut, Fitness i Circ, per a totes les edats i nivells, on t’acompanyaràn amb caliu i seguretat professionals especialitzats en cada disciplina.

Clica les pestanyes + – per a més info.

Activitats

Hatha Yoga

És un dels camins del Yoga, el més conegut a occident.

L’entorn en què vivim no afavoreix que trobem moments per a nosaltres i connectem amb el present, prenguem consciència del cos… Per això, després de cada classe te n’adonaràs de la gran sensació que tens! I descobriràs un nou estat de vida: més flexibilitat mental, benestar, reducció de l’estrès, calma, claredat de pensaments i autoestima…

En les sessions de Hatha Yoga treballem per a enfortir el cos amb asanes o postures i pranayama (respiracions) que van purificant l’organisme i en conjunt aportem equilibri al cos(sistema nerviós, endocrí,digestiu…).

Treballa en tots els punts energètics, alliberant tensions acumulades, permetent que el cos i ment flueixin, que es sincronitzin.

Els canvis físics són flexibilitat, tonificació corporal, agilitat, possible pèrdua de pes… Apostem per un estil de vida saludable!

Yoga Nutricional

En un estil de vida amb presses, estrès, ansietat… ens cal aprendre a parar per a nodrir-nos. El Ioga nodreix la teva ànima, l’energia, la il·lusió, el teu benestar i la teva Salut…i t’apropa a un estil de vida amb uns hàbits més Saludables aplicant conceptes de Vida Slow.
A més, a les classes es treballen pràctiques per a millorar la digestió física(nutrients), eliminació de toxines… i la digestió emocional (aquelles emocions que no sabem expressar, que ens bloquejen i ens fan mal), aprenent a acceptar, deixar anar i aprendre a viure amb menys i amb més qualitat.
L’objectiu és Brillar amb Salut i gaudir d’unes sessions tan físiques i actives com meditatives, de reflexió, relaxació i calma.
El Ioga Nutricional és un concepte creat per l’Anna Gumà, Dietista-Nutricionista, Coach de Salut i Professora de Ioga.

Yoga Kids & en Família

Aquestes classes van dirigides a aquelles persones que desitgin compartir la seva pràctica amb els petits de la casa. Classes plenes d’energia on treballarem individualment, en grup i en parella. Una eina per començar a conèixer el ioga sense deixar de ser un espai lúdic on poden compartir amb l’adult mentre els majors també ens estirem, respirem, ens relaxem i juguem amb els nens.

Compartir una estona amb els nostres fills, en un espai diferent i amb jocs, és el que proposa el ioga en família. Una activitat que apropa les famílies i que fa que qui ho practica aconsegueix aïllar-se del món i de l’estrès diari.

Després d’una bona estona de riures, de cantar, de moure el cos sense parar també hi ha temps per la tranquil·litat i l’amor en estar pur. I és que el ioga en família és converteix en una estona per compartir i on es creen uns vincles molt especials.

*en les classes de Ioga Kids puntualment proposarem que participin les mares/pares i es converteixi en una classe de ioga en família.

Yoga Prenatal

Felicitats mare! Ara toca cuidar-se i dedicar un temps per el teu benestar i el del teu fill/a.

Pots començar a venir a classes de Ioga Prenatal a partir dels 3 mesos si estàs tenint un embaràs sense cap complicació i ho has comentat amb el teu metge/essa.

Que t’aportaran les classes de Ioga?

 • Benestar i confiança.
 • Unió amb altres dones que, com tu, estan embarassades.
 • Preparació física per al part, encara que sempre ens situem en el PRESENT.
 • Equilibri entre cos i ment.
 • Treball de sentiments: acceptació. culpa, amor, connexió amb el Bebè…
 • Consciència de la respiració més saludable.
 • Tonificació del cos.
 • Obre caderes i aporta flexibilitat al cos.
 • Redueix les pors, ansietat i el nerviosisme.

Volem que gaudeixis d’aquesta etapa tant bonica! T’esperem!

Pilates

El mètode Pilates és una bona manera de desenvolupar la condició física per l’activitat diària i per complementar l’activitat esportiva ja que millora la força, la flexibilitat, la coordinació i l’equilibri.

 • Alguns dels beneficis que podem atribuir al Pilates són:
 • la millora de la mobilitat de la columna
 • l’augment de flexibilitat
 • la millora de la postura
 • la millora de la força resistència en cames i esquena
 • entre d’altres

Tècniques hipopressives – Low Pressure Fitness

Les tècniques hipopressives són exercicis que cohesionen en sí mateixes tècniques posturals i respiratòries i a través de la seva pràctica, s’aconsegueix treballar físicament tot el cos, a la vegada que s’obtenen importants beneficis per la salut, l’estètica i el rendiment esportiu.

El principal focus de treball és la zona toràcica, pèlvica i abdominal, i el seu objectiu és guanyar to i funcionalitat en aquestes parts, de manera que la seva execució ajuden a reduir el perímetre de cintura (aconseguir una panxa negativa), a prevenir i disminuir el mal d’esquena, a prevenir i recuperar hèrnies (abdominals, inguinals, umbilicals i lumbars), a relaxar el diafragma, a cuidar i restablir la salut del sòl pèlvic (incontinència urinària, despreniment d’òrgans interns i prolapses), important per a les dones que han donat a llum i practiquen esport d’una forma regular, i a millorar la capacitat respiratòria, d’especial interès per asmàtics i esportistes.

Però els hipopressius van més enllà.

Gràcies a que són unes tècniques que impliquen un treball global de l’organisme, ens ajuden a millorar el trànsit intestinal, el retorn circulatori (varius i morenes), a recuperar un esquema postural adequat i fins hi tot, millorar la sexualitat i el nostre estat d’ànim.

Les tècniques hipopressives es poden practicar a gairebé qualsevol edat, tant homes com dones, i el seu nivell d’intensitat és fàcilment adaptable a la condició física i objectius de cada persona que decideix iniciar-se en aquesta més que saludable disciplina.

Body Ballet Fitness

Estiraments, Exercicis, Tècnica, Coordinació i Elasticitat.

Una classe súper completa que mescla la Salut i el Fitness!

Apte per a totes les edats i nivells. Preparat/da per anar un pas més enllà?

Zumba Fitness

Pose’t en forma a ritme de Zumba! Si vols suar i tonificar aquesta és la teva classe! 😀
Ritmos latinos i exercicis aeròbics, una de les rutines de moda per perdre pes, descobreix-la!

Una classe per a tothom, molt divertida i amena!

T’esperem! porta ampolla d’aigua i bambes!

Beneficios de practicar Zumba:

 • Perdida de peso
 • Mejora la condición física
 • Influye positivamente en nuestra salud
 • Aporta felicidad
 • el mejor remedio contra el estrés y la tensión

En definitiva, Zumba no tiene contraindicaciones y nos aporta grandes beneficios. ¿A qué esperas para probarlo?

Weekend Dance Fitness

Pose’t en forma balant! Si vols suar i tonificar aquesta és la teva classe! 😀
Música de moda, CARDIO, coreografies i exercicis aeròbics!

Una classe per a tothom, molt divertida i amena!

T’esperem! porta ampolla d’aigua i bambes!

Estilo Chicas

Lady style! Un Ball llatí molt més que femení!

 • Grup Basics: on repasarem tots els passos de la salsa
 • Grup Coreogràfic: on apendrem balls súper enèrgics!

Salsa Cubana

La salsa es uno de los bailes sociales latinos más populares. Se baila al ritmo de la música que lleva el mismo nombre. Es un baile de pareja, pero también se puede bailar en solo. Fue creada por puertorriqueños, cubanos y otros hispanoamericanos. Sus pasos tienen influencias africanas y europeas.

La salsa es el resultado de la fusión de todos estos ritmos afrocaribeños.

La principal influencia de la salsa es el son cubano, del que heredó su patrón rítmico. También la salsa tiene influencia del mambo, el chachachá, la guaracha, la rumba, la bomba, la plena y el merengue.

El baile de la salsa en sí, sus movimientos y pasos, son una fusión de lo africano con lo europeo. Sus movimientos y pasos reflejan la influencia de los bailes que trajeron los africanos al Caribe y los bailes europeos que se bailaban en Cuba.

Hoy en día el baile de la salsa tiene diferentes estilos provenientes de las regiones donde se ha desarrollado este género. Existe un paso básico común en todos los estilos. Pero cada estilo de salsa tiene su propia manera de bailar y ejecutar los pasos.

Un estilo de salsa se puede idenficar por la manera en que un bailador utiliza el tiempo o sujeta a su pareja. Cada estilo tiene variantes en las vueltas y posturas, y en las influencias que se incorporan de otros bailes.

El Estilo Cubuno es muy popular en muchos países de Latinoamérica y en Europa. En este estilo las parejas se mueven en forma de un arco y no en línea como sucede en el Estilo NY.

La Rueda cubana es un baile estilo más social que el estilo NY o en Línia

Bachata

Gènere musical i ball que va sorgir del bolero llatinoamericà a la Republica Dominicana. A dia d’avui la bachata és un ball molt difós socialment i se’n coneixen diversos estils: bachata dominicana, urbana, sensual…

Es caracteritza per ser un ball sumament romantic, apassionat, sensual a la vegada que elegant i divertit.

Break Dance

Es un baile que combina una serie de movimientos aeróbicos y rítmicos, influenciados desde bailes aborígenes, artes marciales, gimnasia, y el funk. La lista de los movimientos es enorme y requiere gran dedicación y disciplina para llevarse a cabo. Los movimientos del B-boying se pueden clasificar en 4 ramas o estilos: Top Rock(baile de arriba), footwork(trabajo de pies), power moves (movimientos de poder) y freeze(te congelas en una postura)

Las “Batallas – Battles” Son enfrentamientos entre B-Boys o B-Girls (individuales, por parejas o crews, según se establezca). competiciones de baile.

En esta aula se profundizará en el estilo, en conocimientos de ritmo y tecnica mediante juegos, actividades y coreografias.

La finalidad del curso es que los alumn@s adquieran los conocimientos necesarios para que se expresen a través de la danza por si mism@s.

Hip Hop

Las Danzas Urbanas se caracterizan mayormente porque nacen en la calle y son bailes muy sociales. Cada uno tiene su propio carácter y personalidad. Sin olvidarnos de la esencia se mostraran diferentes estilos locking, popping, new jack swing… haciendo un recorrido del baile urbano des de que surgieron a partir de los 70 hasta el día de hoy.

La finalidad de la clase es poder expresarse a partir del vocabulario (pasos, energías…) adquirido en la misma y poder compartirla con los compañeros, Freestyle. No obstante, se transmitirán las diferentes técnicas para poder llegar a ello a partir de juegos sociales entre compañeros, variaciones coreográficas i/o técnica pura.

Se mostraran los diferentes estilos con el fin de entender mejor el conjunto del baile, ya que no hay que olvidar que el hip hop es una cultura y como tal tiene una historia.

Sexystyle

Energia Pura, Foc, Sensualitat i “mucho descaro”!

Vols apendre a ballar com una “diva”? Aquesta és la teva classe!

Dancehall & Twerk

El Dancehall como danza se caracteriza por ser un baile muy sensual, con claras referencias a la danza africana y caribeña, y actualmente en jamaica es un baile social, que se baila en discotecas con canciones que nombran los pasos que hay que ejecutar, aunque también se mezcla con movimientos de Hip Hop mas enérgicos.

Erróneamente se cree que el Dancehall pertenece a la cultura Hip hop, aunque es una cultura totalmente paralela, con raíces negras y africanas, por lo que se complementan a la perfección y se mezclan. Únicamente cambia el origen (USA y Jamaica) y algunos nombres. El ‘dj’ en Dancehall es el ‘selecta’, y el ‘MC’ es el ‘toaster’

Existen batallas de Freestyle de Dancehall, el ‘Dancehall Queen’ contest para las mujeres y el ‘Dancehall King Contest’ para los hombres.

El Twerk un estilo de baile pero también uno de los pasos de baile más utilizados por las Dancehall queens!

Dansa Fusió

Una classe on apendràn de les cultures d’arreu, una classe de dansa, mestissatge i cultura, farem coreografies fusionant diferents estils de dansa, (danses africanes, contemporani, hip hop…)

Apendrem els pasos d’aquestes danses i també, a sentir i coneixér el ritme, treball de psicomotricitat, fomentar la creativitat i la imaginació! en un ambient càlid i de respecte.

Pots formar part de la companyía “COLORS” per sortir a actuar als espectacles.

Tribal Fusió

La germana rebel de la Dansa del Ventre! amb arrels nòmades aquesta dansa com el seu nom indica és FUSIÓ, amb altres cultures i danses, creativitat en estat pur fins els límits de la teva imaginació!

S’inspira en tot el que és troba pel camí: Contemporani, Burlesque, Hip Hop, Popping, Flamenco, Khatak, Danses Indies, Ballet, Teatre…

És caracteritza per moviments musculars i molt precisos, ondulacions profundes, layering, accents, treball de braços i figures i l’ús de l’ATS, la base del tribal fusió.

Pots formar part de la companyía “ETNIKAS TRIBE” per sortir a actuar als espectacles.

Dansa del Ventre

La dansa del ventre o “Bellydance” és un art mil·lenari que entremescla cultures, des de l’Orient Mig amb el Nord d’Àfrica, de Grècia a l’Alandalus… una dansa nómada amb una gran riquesa cultural.

És coneguda per la seva energia, força i sensualitat femenina, els moviments de cadera, els vels i els mocadors de monedetes!

Recomanada per ginecòlegs a la dona a qualsevol de les seves etapes vitals per la gran quantitat de beneficis físics que t’aporta.

Una dansa per deixar volar la imaginació, connectar amb tú mateixa, acceptar-nos i potenciar la nostra part més femenina.

belly_tribal_2018-19

Contemporani i Modern

Una classe on treballarem la consciència postural i la colocació a travès de la dansa clàssica, contemporani Graham, modern-jazz… Aconseguirem una bona tècnica i una major llibertat del moviment.

Les coreografies, els combos i la creació de peces tenen un fort pes en aquest entrenament, opció a presentar creacions solistes, en parella i grupals a les jams.

Pots formar part de la companyia “THE EAGLES” per sortir a actuar als espectacles.

Contemporani per adults

Una classe on treballarem la consciència postural i la colocació a travès de la dansa clàssica, contemporani limón… Un espai on contactar amb el cos des d’un altre lloc, reforçant l’escolta i donant-li la llibertat perquè s’expressi. On des del contacte amb un mateix pugui aflorar el nostre moviment natural, el que neix de dins.

Farem improvització, manipulació en parelles, massatges, dinàmique sde joc, desbloqueig corporal…

Una classe molt orgànica per gaudir, aconseguirem una bona tècnica i una major llibertat del moviment.

Ballet Clàssic

La base de la dansa, una tècnica molt present en les classes de contmeporani i modern jazz.

CONTEMPO2-(1-de-1)_web

Teles aèries

Es una modalidad de práctica circense del grupo de los ejercicios aéreos, donde los artistas realizan evoluciones coreográficas y acrobáticas suspendidos en una tela. No solo puede considerarse una danza sino un deporte en el que se necesita de fuerza y flexibilidad. Puede ser en posición vertical o invertida

Hay diferentes figuras, por ejemplo: nudo, llave de pie, llave de cintura, secretaria, desenrolada controlada, simple y doble, escorpión, apertura de piernas con dos llaves de pie, cuadrado, murciélago, arco y flecha, y muchas figuras más. Existen diferentes tipos de ejercicios, que abarcan amarres, enganches, formas y piruetas, que se pueden realizar de manera individual o grupal, en una o más telas.

Circ de carrer

Una classe per a compartir bons moments, experimentar amb el cos, l’equilibri i sortir de la nostra zona de confort. Acrobàcies, els elements com les xanques, fustes, slackline, malabars, carioques, plats… i les altures amb les teles, lira i el trapezi!

vols ser un autèntic artista de circ de carrer?!

Acrobàcies i Rítmica

del dret i del revés, salts mortals, tombarelles, el pi, les cintes, elasticitat i molta disciplina.

Un entrenament on provarem les acrobàcies a terra en parella i en grup “acroyoga”

sí vols entrenar com una gimnasta de rítmica aquesta és la teva classe!

baby_contemporani_tecnica_presence_contact_dance_classic_contemporaneo_dansa_ioga_circ_danza_yoga_circo_sant_sadurni_penedes_barcelona_banjara_studio_escola_extraescolar

Predansa

Una classe per les/els més petits de casa!

des de la llibertat, el caliu i l’expressió corporal, apendrem la base de la dansa, tant técnica com sensorial. Un entrenament per experimentar i expressar-se amb el cos amb jocs, constància i creativitat!

Realitzarem petites peces coreogràfiques amb els exercicis de classe!

*Edat orientativa dels 3 als 6-7 anys

Brisbane-Kids-2-1

Iniciació al Circ

Una classe per les/els més petits de casa! apendrem, coneixem i juguem amb els diferents elements del circ, teles aèries, malabars, slackline, cintes, acrobàcies, volterelles…

Un entrenament per experimentar i expressar-se amb el cos amb jocs, constància i creativitat!

Realitzarem petites peces coreogràfiques amb els exercicis de classe!

*Edat orientativa dels 3 als 6-7 anys