Des de Banjara volíem trobar la manera d’agrair-vos aquests 5 anys de confiança i «faranduleo» que tant ens ha encantat compartir amb vosaltres, vam estar donant voltes buscant la manera de motivar als alumnes a preparar les seves pròpies peces en solista o grups i va sortir la proposta de la Beca!

Ens ha agradat tant que segurament es convertirà en una proposta anual a partir d’ara. Com a primera edició estem contentíssims, una gala amb molt molt de caliu, es respirava companyerisme, il·lusió, nervis, por, alegria… tot i tenir aquest punt de «competició» vam intentar que fos de la manera més sana possible, relaxant-nos tots junts abans de començar, les professores i jurat van fer uns exercicis d’estiraments quan encara no havia arribat el públic i ens ajudàvem entre els artistes a preparar l’escena.

Des del jurat i direcció vam felicitar-los a tots/es mil vegades abans de començar, ja que estem orgullosíssimes de què les/els nostres alumnes siguin tan valents/es d’afrontar aquesta proposta! Pero quan vam veure les actuacions… :-O Oh! mama mia! quin nivelón! Fins i tot els més peques i els que porten nivells més iniciats ens van deixar-nos bocabadats a tots/es!

Tot i que havíem d’escollir uns «guanyadors», (ens ho vau posar molt difícil!) vam considerar oportú felicitar-los a tots/es una altra vegada i mencionar a tots els finalistes que s’havien quedat a les portes dels premis, tot i que per només ser allà, per nosaltres ja van ser guanyadors/es! El Jurat compost per professores del Banjara de diferents disciplines, van valorar diferents punts de l’1 al 5, al final se sumava tot, perquè fos un concurs just:

  • música escollida (és adequada a la peça representada)
  • Musicalitat, seguiment del compàs de la música
  • Vestuari (indumentària, maquillatge…)
  • Sensibilitat artística i capacitat de transmetre
  • Correcta execució de la coreografia
  • Varietat de passos i figures
  • Espectacularitat (mortals, caigudes, salts, elements…)
  • Valoració de la tècnica (qualitat del moviment, dificultat…)

Tots els participants van tenir un «títol d’artista» perquè puguin tenir un gran record d’aquest dia, i les guanyadores les seves beques. El grup de «les tres mosqueteras» la Laia, la Clara i la Júlia, van emportar-se la BECA MENSUAL FREEPASS perquè durant un mes puguin formar-se a tope gratuïtament, van participar amb una peça de danses urbanes molt dinàmica i divertida, on van demostrar tot el que estan aprenent a l’aula amb els seus profes! La solista «Mayadevi» la Maya, va emportar-se la BECA ANUAL FREEPASS cap a casa, perquè durant el curs 2017-18 pugui formar-se a tope gratuïtament, va presentar una peça molt original i màgica, on seguia la narrativa d’un conte preciós al so del piano que va compondre ella mateixa, amb una peça de teles i circ on demostrava la tècnica que està aprenent a les classes d’aeris del Banjara.

Podreu veure-les en directe al teatre durant el nostre FESTIVAL el 17 de Juny, però us deixem un recull dels vídeos perquè pugueu veure tota la gala i vejam si així us entra el gusanillo per la pròxima edició! ;-)

Esperem que gaudíssiu tant com nosaltres, una gala de 2h que se’ns va passar volant!

Gràcies per participar! 😀

estem arreglant l’enllaç, disculpeu les molèsties.