Durant dues setmanes, hem gaudit de les activitats de lleure, dansa i teles acrobàtiques al CAMPUS D’HIVERN BANJARA.

La primera setmana, ens hem divertit molt buscant el nas del Rudolph per les places de Sant Sadurní i que després ha format part d’unes manualitats nadalenques per decorar l’arbre de Nadal, a casa nostra.

Circuits, jocs, teles i coreografies de hip hop a ritme del jingle bells, ens han convertit en uns intrèpids i divertits ajudants del Pare Noel.

CAMPUS_HIVERN_2017_1827

Si la fava no vols que et toqui,  has de ser un entès en la festa dels reis mags.  Així ho hem fet, durant la segona setmana del Campus Hivern ! Hem posat a prova el nostre enginy i creativitat per saber tot el que cal, sobre aquesta nit tan màgica. Una curiositat: amb el “roscón del pasapalabra” vam descobrir que cal deixar les sabates al balcó perquè els reis esbrinin els regals que ens han de deixar. A més,  també els hi deixarem aquelles postals tan boniques que hem creat nosaltres mateixos/es, utilitzant diferents tècniques com l’scrap.

També els hi deixarem galetes, si podem resistir a la temptació de no mossegar-ne alguna ! Ens han quedat tan boniques i estan tan dolces …. –  mmmmm ! Almenys, els reis sabran apreciar tot el nostre art, quan descobreixin el plat tan ben decorat i si ens han vist per un forat, aquests dies, hauran comprovat el nostre talent i gràcia a l’hora de moure’ns a les sessions de Break i contemporani.

Com no podia ser d’una altra manera, ens acomiadem amb una estona màgica amb a ritme de contes … ens ha encantat ! Quina grata sorpresa !

20180105_123408

Tot plegat, es mereix un xin-xin! tots els moments divertits i entranyables que hem passat al CAMPUS HIVERN BANJARA ! Moltes gràcies i que els reis mags d’Orients us portin molts regalets i poc carbó 😉 !

20180105_121324